Këto Janë Simptomat E Menopauzës. Mos U Shqetësoni, Nuk Janë Problematike!

Menopauza është një fazë në të cilën kalojnë gratë.

Ajo shoqërohet me simptoma që shfaqen edhe 10 vite para se të hyjnë në menopauzë. Më poshtë keni një listë të gjatë të të gjitha shenjave që përjetoni gjatë kësaj faze.

20 simptoma të menopauzës, me të cilën çdo grua përballet:

Ënjtje e pjesëve të ndryshme të trupit

Nëse dikush i prek, do të fillojnë të bërtasin

Shtim në peshë

Shfaqje të qimeve në pjesë të ndryshme të trupit

Qajnë për çdo gjë që ndodh

Probleme me gjumin

Probleme me kujtesën, që në disa momente nuk mbajnë mend as emrin e tyre

Shpërthime adoleshentësh

Ndryshime të gjendjes emocionale

Akumulojnë shumë ujë në trup

Janë gjithmonë të gatshme për të argumentuar dhe për të diskutuar

Duan vetëm të hanë

Djersitje jonormale

Hanë ëmbëlsira në mënyrë të vazhdueshme

Probleme me përqëndrimin

Thonë me patjetër çdo gjë që ju vjen në mendje

Ju duket sikur do çmenden

Dëshirojnë të ulen pranë frigoriferit për shkak të nxehtësisë që ndjejnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *